Peste tot în lume, IT-ul este o piață foarte dinamică, un domeniu în care lucrează oameni foarte inteligenți, care au conștiința propriei valori. SIMAVI România are nevoie de acei oameni care vor să evolueze, care sunt creativi și dornici să schimbe lucrurile în bine.

Blog

Java Developer

Căutăm un dezvoltator Java cu experiență în construirea de aplicații performante, scalabile, de calitate a întreprinderii. Rolurile și responsabilitățile dezvoltatorului Java includ gestionarea dezvoltării aplicațiilor Java / Java EE, oferind în același timp expertiză în ciclul complet de dezvoltare a software-ului, de la concept și design la testare.
Mai multe detalii
Blog

.Net Software Developer

Căutăm un dezvoltator .Net pentru a construi software folosind limbaje și tehnologii din cadrul .NET. Vei crea aplicații de la zero, vei configura sistemele existente și vei oferi asistență utilizatorului. În acest rol, ar trebui să poți scrie cod funcțional cu un ochi ascuțit pentru depistarea defectelor.  Dacă sunteți pasionat de .NET și design / arhitectură software, am dori să vă întâlnim.
Mai multe detalii